Zwemloop 23 april HH

Op zaterdag 23 april traden de competitiezwemmers van groepen 2, 3 en 4 uit hun comfortzone tijdens  de zwemloop georganiseerd door het Heilig Hartintstituut Heverlee. Met hun deelname steunden ze het goede doel Ajpopoli, een organisatie die fondsen zoekt om in Guatemala een school voor kansarme Mayakinderen te ondersteunen. 

Op het einde van de namiddag weerklonk het startsignaal. Na de leerlingen van de derde graad van het HHH, waagden ook onze zwemmers zich aan de 400 meter zwemmen en 4 kilometer lopen. Met veel aanmoedigingen van ouders en trainers zwommen en liepen ze zich de longen uit het lijf. Jonas Speltdoorn (groep 4) finishte als eerste jongen en Evelien Bollen (groep 3) hield de andere meisjes op afstand.

Er hing een enthousiaste sfeer en tussen de regenwolken verscheen ook het zonnetje om te supporteren. Het was een geslaagde alternatieve training voor de jeugdgroepen van de competitieafdeling. Volgend jaar zijn we opnieuw van de partij! Proficiat aan alle deelnemers: jullie hebben dat fantastisch gedaan! 

Tags: 

Sponsors