Week van de vrijwilliger 2022

Leuven Aquatics is een sportclub die net als zovele anderen niet zou bestaan zonder de vele uren die onze vrijwilligers bijdragen aan onze clubwerking.

Van alle vrijwilligersuren die worden gepresteerd in ons land over alle sectoren heen, vertegenwoordigt de sportsector het grootste aandeel met meer dan een kwart van alle gepresteerde vrijwilligersuren.

De sportsector is ook de sector die het meest afhankelijk is van vrijwilligers. 6 op de 7 uren die worden geinvesteerd in een sportclub, zijn vrijwillig. Dus kort: sport in ons land zou niet bestaan zonder vrijwilligers.

Dankbaarheid is dus meer dan op z'n plaats voor iedere vrijwilliger die bijdraagt aan onze club. Of het nu een uurtje helpen is op een spaghettidag of wekelijks uren spenderen is aan administratie, aan iedereen van jullie, bedankt!

Ben je nog geen vrijwilliger, maar wil je mee je steentje bijdragen aan de werking van een brede zwemclub die zich inzet voor iedereen?
Wel, je bent broodnodig, iedere helpende hand is meer dan welkom. Neem zeker contact op met je afdeling. We zullen je zeer dankbaar zijn!

 

Meer info over de week van de vrijwilliger: https://www.vlaanderenvrijwilligt.be/week-van-de-vrijwilliger-2022/

Sponsors