Sponsorovereenkomst Sportfoods

Sportfoods

Wie of wat is Sportfoods :
Sportfoods is een gespecialiseerde webwinkel die sportvoeding verdeelt.
http://www.sportfoods.be/

Wat houdt de sponsordeal in :
Alle leden van alle afdelingen van Leuven Aquatics, alsook AEGIR kunnen 2 maal per jaar een bestelling plaatsen met een korting van 25% op de adviesprijs via het bijhorende bestelformulier.
Alle bestellingen worden gegroepeerd en samengevat tot één grote bestelling dat via een Leuven Aquatics-account wordt opgenomen in het bestelsysteem van Sportfoods. Op het bestelformulier moet men de naam ingeven van het zwemmend lid en tot welke zwemafdeling men behoort.
Het bestelformulier stuurt men volledig ingevuld naar het volgend mailadres = bestelsportfoods@KLZC.be . Op dit mailadres kan je ook terecht voor eventuele vragen.
Het totaal bedrag wordt door de besteller gestort op het rekeningnummer vermeld op het bestelformulier, en dit voor de uiterste besteldatums.
Eenmaal dat een bestelperiode is afgesloten wordt elk lid die een bestelling heeft geplaatst, op de hoogte gebracht van waar en wanneer de bestellingen afgehaald kunnen worden.
In ruil voor deze overeenkomst bieden wij de sponsor een spandoek, projectie op het scherm en vermelding in het wedstrijdboekje tijdens de thuiswedstrijden van BEST en logo op de Leuven Aquatics site.


!!! Bestelperiode 2e semester 2014 = tot eind oktober !!!

Aanpassing vanaf 2015 :

  • 1e semester in de maand januari
  • 2e semester in de maand september

De bestellijst vind je terug op: https://drive.google.com/file/d/0B0x80EnOml9eUDdDUVdrMXIxTms/view?usp=sharing

Sponsors