Leuven Aquatics op Rock Werchter

Beste lid, medewerker of sympathisant van Leuven Aquatics,

Sinds enkele jaren zet onze club enkele ploegen in tijdens Rock Werchter.  We verzorgen er campingticketcontrole en vanaf dit jaar ook de fietsparking in Haacht in nauwe samenwerking met BEST.
Zin om mee te werken?  Engageer je zoals steeds voor vier shifts van 8 uren (waaronder een nachtshift) in de periode van:
*woensdag 24 juni tot en met maandag 29 juni 14u voor de fietsparking: organisatie BEST
*donderdag 25 juni tem zondag 28 juni voor de campingticketcontrole organisatie Leuven Aquatics. Het kan zijn dat je sommige shifts op parking doet, andere op camping: verandering van spijs doet eten!
 
Als tegenprestatie krijgt de club een flinke duit in de kas en geniet jij buiten je shifturen gratis mee van het festival.  Volgens het aantal gewerkte dagen (vier) krijg je ofwel een warme maaltijd ofwel een aantal snackbons. Medewerkers die op maandag tot 14 u moeten werken, krijgen ook een warme maaltijd. 
Tijdens de shift kan je als medewerker gratis ook terecht aan onze boterhammenstanden voor brood, soep, drank en andere lekkere dingen.
Iedere medewerker kan gratis op de medewerkerscamping terecht op de dagen dat hij/zij moeten werken.
 Enkel en alleen op voorwaarde dat je daar zoals eenieder absolute rust respecteert.

Om in aanmerking te komen moet je bij voorkeur minstens 21 jaar, maar zeker volle 18 jaar (en bij verstand ☺) zijn op 24 juni 2015 en liefst enige ervaring hebben in gelijkaardige taken.  Aangezien er in duo gewerkt wordt, aanvaarden we enkel inschrijvingen per twee of een veelvoud van twee.

Kandidaten kunnen zich melden via mail naar voorzitter@leuvenaquatics.be met het volledig ingevuld inschrijvingsformulier (klik hier om te downloaden) (alle gegevens, incl. de foto zijn noodzakelijk).  

Richt je mail in cc ook naar danny@altsien.be.  Danny Loosen is onze hoofdverantwoordelijke en coördinator campings, parkings en verkeer tijdens de evenementen te Werchter.  Onze medewerkers die zich aanmelden uiterlijk op maandag 6 april ek. zijn quasi zeker van een plaats in de ploeg; na die datum is de ploeg waarschijnlijk volzet. 
Ik bericht je dan later omtrent praktische richtlijnen en welke shifts we tijdens Rock Werchter precies voor jou voorzien.

Rik Van Buggenhout

Sponsors