LAQUA @ PKP 2023

Dit jaar steken we weer de handen uit de mouwen op het festival Pukkelpop 2023. Dit zal doorgaan van donderdagavond 17/08 tot en met zondag 20/08.  We zullen deel uitmaken van het Ecoteam op de festivalweide zelf.  Concreet wil dit zeggen dat het de bedoeling is om tijdens shiften van 3 uur op de festivalweide rond te gaan en het afval te verzamelen in vuilzakken.  Uiteraard krijgen we hiervoor de nodige kledij en materialen.

Zelf hebben wij hier al enkele jaren ervaring mee en kunnen we zeggen dat het een voldaan gevoel geeft om op deze manier een steentje bij te dragen aan het milieu én om daardoor extra budget te verdienen voor de zwemclub. Daarnaast kan je ten volle genieten van Pukkelpop als festival omdat je op de festivalweide zelf aan het werken bent.

Wat moet je zeker allemaal weten?

Het festival duurt 4 dagen.  Je kan je opgeven per dag of voor meerdere dagen.  Per dag zal je 2 shiften van 3.5 uur werken tussen 11h en 22h ’s avonds.  Er zal op voorhand een schema worden opgemaakt, zodat je weet wanneer je moet werken.

Ben je niet van dienst, mag je vrij het festivalterrein op en genieten van de optredens.

Werk je meerdere dagen na elkaar, dan zal tijdens iedere werkdag een warme maaltijd voorzien zijn. Daarnaast zijn er nog boterhammenstanden in de backstage voor alle vrijwilligers.  Hier kan je ten allen tijden boterhammen, soep, koffie, fruit en frisdank gaan halen.  Daarnaast krijg je per dag dat je komt werken enkele drankbonnetjes om te gebruiken op de festivalweide zelf.

Als medewerker mag je gratis op de medewerkerscamping verblijven als je ALLE festivaldagen komt helpen.  Hier zijn de nodige sanitaire voorzieningen en wordt er nachtrust gegarandeerd vanaf 22h ’s avonds.  Je bent hier welkom vanaf woensdagavond tot maandagochtend.

De minimumleeftijd om als vrijwilliger te mogen deelnemen is 16 jaar.  Dus ook diegenen die dit jaar 16 worden mogen meehelpen.

We kunnen alle helpende handen gebruiken, want hoe meer vrijwilligers voor de zwemclub, hoe beter.

DUS… voel jij je geroepen of zijn er familieleden, vrienden, … die graag op deze manier Pukkelpop willen ervaren, geef dan zeker een seintje.

Inschrijving is enkel geldig als volgende gegevens correct zijn doorgegeven:

VOORNAAM + NAAM

ADRES

GEBOORTEDATUM

RIJKSREGISTERNUMMER

EMAIL-ADRES

MAAT – T-SHIRT

WELKE DAGEN JE KOMT HELPEN

Een inschrijving is pas geldig met ALLE gevraagde gegevens.  Alle inschrijvingen moeten binnen zijn VOOR  1/06/2023!

MAAR WIE EERST KOMT, EERST MAALT! LIJST VOL=VOL.

We gaan er vanuit dat wie zich inschrijft ook daadwerkelijk zal komen, dus hou hier zeker rekening mee als je jouw inschrijving verstuurd. 

Mail naar: pukkelpop@leuvenaquatics.be

Bedankt Lars en co voor de organisatie!

Sponsors