Jugendmeeting Bonn, 23-25 nov

Supporters staan klaar

BONN Jugendmeeting :

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 november zijn een aantal zwemmers van groepen 4, 5 en 6 naar Bonn getrokken met in hun kielzog supporters en ouders voor de ondertussen jaarlijkse traditie: de Jugendmeeting. Deze wedstrijd is voor de zwemmers toch een piekwedstrijd, er wordt dus wel wat verwacht. Die verwachtingen hebben onze competitiezwemmers zeker en vast ingelost! Er werd  3 dagen zeer goed gezwommen, tijden werden verbeterd, verpulverd soms, door vele zwemmers op zo wat alle wedstrijdnummers. De begeleidende trainers Lotte Vanmeerbeek en Ruben Verachtert zijn dan ook terecht trots op de bende.

Bonn is niet alleen een superleuke wedstrijd, het is ook een teambuilding. Leuven Aquatics wint alvast de prijs voor de beste supporters, ze waren zelfs tot in de woonkamers via de livestream te horen. er komen zelfs speciaal zwemmers naar Bonn die zelf niet mee doen, om hun teammaten aan te moedigen. Wie zei ook weer dat zwemmen geen teamsport is? Er bereiken ons ook verhalen over Chinese buffetten, heerlijke pizza's en een bezoek aan een snoepwinkel, maar dat laatste is slechts een vaag gerucht. 

Proficiat aan alle zwemmers, aan de finaleplaatsen en de knappe 3e plaats voor Yoran Van Keer op de 100m schoolslag. Bedankt aan de trainers voor hun aanmoedigingen en analyses, merci aan de ouders om te supporteren en alles mee in goede banen te leiden. 

 

Sponsors