Eetfestijn groot succes

De vierde editie van het eetfestijn is alweer achter de rug. Maandagochtend konden we, moe maar voldaan, terugblikken op een geslaagd weekend. 

Zaterdag werden traditiegetrouw in de garage van de klimop 120 kg aardappelen omgetoverd tot verse handgesneden frietjes. Met de muziek van de carnavalstoet op de achtergrond, zat de sfeer er goed in.
Dank je Annemieke Pletsers, Mieke D’hooge, Ann Deleu en Robijn om ons hierbij te helpen.
Zondagochtend was het dan vroeg dag. We moesten nog frietjes bij schillen,  koude keuken voorbereiden, frieten voorbakken, beamer instaleren, zaal klaarmaken, ijs halen enz.
Even een paar handen tekort... stress, stress, stress.

11u30 begon de overrompeling. De eerste shift gaat altijd wat moeizaam. Maar eens op dreef waren we niet te stoppen.
Gelukkig konden we doorheen de dag rekenen op  Pieter-Jan Vangerven, de frietenbakker, Mieke D’hooge en Annemieke Pletsers voor de afwas in de namiddag en een toffe groep jonge zwemmers waarop we de hele dag konden rekenen voor afwas, ijsjes, bediening, ... Bedankt  Bie, Emma, Lea, Katelijne, Rob R, Pieter-Jan en Lieselotte . Ook een  bedankje voor Sofie, die in de hoogste nood haar zwemmers te hulp schoot. Zoals altijd stond Robijn ook dit jaar zijn mannetje achter de bar.  Niet vergeten, bedankt aan het klimop team dat zijn vrije dag opofferde om van dit eetfestijn mee een succes te maken. 
Maar  LAST BUT NOT LEAST  willen we jullie, de komen-eters, bedanken !  Zonder jullie is er gewoonweg geen eetfestijn !

De aanwezigen konden zoals elk jaar een gokje wagen , goed voor een etentje  of een ontbijt voor  2 in de Klimop.
Het enige  juiste antwoord op  onze vraag was  16 u 21 min 45 sec.
Aiken Volders gokte bijna juist  en won de 1 ste prijs ; een etentje voor 2  in de Klimop.
Het ontbijt , de  2de prijs is voor Hendrik Heidbuchel.

Graag wouden wij ook nog onze sponsors waar we al 4 jaar op kunnen rekenen vermelden. Vele producten werden geschonken of ons aangeleverd aan sterk verminderde prijs.
 

  • Van Hemelryck (warme bakker, Diestsestraat)
  • Ronsmans Yves (aardappelen boer)
  • Long (Vanlangendonck, vlees)
  • Driessens (roomcentrale)
  • Antovero (Italiaanse specialiteiten)
  • Davé (groenten en fruit)
  • Klimop (drank, accommodatie)

Dit teamwork zorgde ervoor dat we ook dit jaar weer een mooie winst boekte die we met veel plezier overmaken aan de competitie afdeling van Leuven Aquatics. In overleg zullen we samen het geld nuttig en goed besteden.


Bedankt iedereen en wij verwachten jullie volgend jaar terug voor ons 5-jarige jubileum dat net iets specialer zal worden !

Sponsors