In een eindspurt naar 2015!

Wanneer het einde van het jaar in zicht is, is het weer tijd voor onze jaarlijkse eindejaarsrecordpoging. Ook deze keer was er aan prestaties geen tekort.
Zoals het een recordpoging betaamt, werden er ook dit jaar vele persoonlijke records gebroken. Maaike Morren verbrak ook het provinciaal record op de 400 meter vrije slag met een tijd van 5.03.56. Proficiat!
Voor Bavo Mulkens, Stef Cloes en Farah Van Keer was deze wedstrijd een mijlpaal in hun zwemcarrière. Zij hebben voor het eerst de 100 meter vlinderslag gezwommen. Knap! We hopen nog veel van hen te horen!

Renke Sevenants en Katrijn Lecoutere namen met deze wedstrijd afscheid van hun zwemmersleven. Jullie zullen altijd een deel van BEST blijven. Nog veel succes in de toekomst!
En zoals Danielle reeds vermeldde, was het ook de laatste keer dat Felix Mordijck achter de micro kroop. Voor de zwemmers van BEST heeft hij daar bij wijze van spreken altijd gezeten. Bedankt hiervoor!

​Nu de laatste wedstrijd van het jaar afgerond is, kunnen we ons met een goed gemoed op een nieuw zwemjaar storten. Proficiat aan alle zwemmers, alvast een gelukkig nieuwjaar en veel succes in het komende seizoen!

Sponsors