Startevent 2017

Alle leden, ouders en sympathisanten van de afdelingen zwemmen, synchroon, waterpolo en competitie zwemmen zijn welkom om het zwemjaar op een leuke manier in te zetten.

Kennismaken met je trainer, leuk weerzien met je zwemkameraden, je tanden zetten in een overheerlijke hamburger, het kan allemaal op het Startevent. Jong en oud worden verwend.

En wie wil die dag nu niet op de foto samen met zijn groep of comité. 

Nieuwe betaalpartner Mollie

Vanaf het seizoen '17-'18 zal Leuven Aquatics voor frequent voorkomende betalingen samenwerken met een externe betaalpartner: Mollie.

De ledenadministratie heeft in samenspraak met het clubbestuur besloten dat een extern, automatisch betaalplatform voor ±1000 lidgelden de werklast van onze vrijwilligers aanzienlijk kan verlagen in zowel de opvolging, afhandeling en boekhouding van de transacties.

Zomerprogramma competitie jeugd

Onze jeugdzwemmers van groep 2, 3, 4 (11 tot 14 jaar) en een kleine delegatie van groep 5 namen de afgelopen weekends deel aan het zomercriterium en/of BJK. Op het zomercriterium werden heel wat medailles gezwommen. Bij de meisjes mochten Lies, Farah, Luna en Sanne op het podium staan. De jongens zwommen ook de pannen van het dak met als resultaat medailles voor Arthaud, Jos en Niels.

Tags: 

Wafelverkoop competitiezwemmen

Er worden weer lekkere wafels verkocht op de recordpoging in Sportoase op 1 augustus, gebakken door de afdeling competitiezwemmen! Slechts 1 euro per stuk!

Tags: 

Rob op het ISF in Boedapest

Rob Vanmeerbeek nam deel aan het ISF WSC Swimming in Boedapest, waar hij de schoolslagnummers voor zijn rekening nam.

Een onvergetelijke ervaring!

Voor de eerste keer in 15 jaar won zijn groep: The #JoyofMoving Trophy for Fair play Winner is Belgium Flanders! 

 

Binnen twee jaar misschien deelname voor meer LAQUA zwemmers?

 

See you in 2 years in Rio de Janeiro for the #ISFWSC2019 #Swimming which will be organised by CBDE - Brazilian School Sport Federation ! 

Deelnemen kan enkel als je geselecteerd wordt via schoolzwemmen.

G-zwemmen Oostende

Tijdens de Speedo-meeting te Oostende heeft Olivier Wallens kunnen kennismaken met deelnemers van het Belgisch Paralympisch team. Hij had de eer om mee te mogen zwemmen met Yannick Vandeput en Maarten Libin, deelnemers van de Paralympische spelen (PARA SWIMMING BELGIUM) en met Michelle Franssen (deelneemster Paralympische Spelen in Rio).

Bij zijn eerste ervaring met 100m wedstrijden lukte het Olivier zelfs om op de schoolslag de bronzen medaille voor de club mee naar huis te brengen. Prachtprestatie van onze Olivier!

Beleef Werchter van dichtbij

Wil je Werchter meemaken van op de eerste rij dit jaar? Onze club zoekt verschillende vrijwillgers om te helpen op zowel TW Classic als Werchter Boutique op respectievelijk 24 juni en 8 juli.

Een shift op onze parking duurt 8 uur of 2 x 4 uur. De vroege shift duurt van 10u to 18u en de late shift van 18u tot het einde.

We zoeken nog heel wat personen, dus trommel wat volk op en maak er een gezellig weekend van!

Bij interesse neem je best zo snel mogelijk contact op met werchter@laqua.be

30 april LEUVEN CUP

Naar jaarlijkse gewoonte, organiseert de competitie afdeling op zondag 30 april de zwemwedstrijd “LEUVEN CUP” in het wedstrijdbad van Sportoase. De aandacht gaat deze keer vooral naar onze jongere competitiezwemmers. De oudere groepen werken immers hun 50m programma af in Antwerpen tijdens een internationale wedstrijd. We mogen weer veel andere zwemclubs ontvangen en gaan er ook dit jaar weer een zwemfeest van maken.

Alle wedstrijdinformatie is terug te vinden in de agenda (links onderaan op de pagina van competitiezwemmen)

Tags: 

Pagina's

Sponsors