Zomercriterium GENK 2019

De vakantie van onze competitiezwemmers startte zoals altijd: een stage om te trainen en zich voor te bereiden op de zomerkampioenschappen! Na 1 week stage en 1 week trainen in de Sportoase ging de eerste groep zwemmers onder leiding van trainers Lotte, Bie en vervangcoach Lander naar Genk op 12, 13 en 14 juli.  Dat was dit jaar namelijk de place- to- be voor het Vlaams Zomercriterium. Het moet gezegd, deze locatie was uitstekend: een mooi bad, veel ruimte binnen en buiten, veel parking en een goeie organisatie! 
Het doel van het Zomercriterium is toch vooral je eigen tijden verbeteren, tonen dat je progressie maakte afgelopen seizoen en afsluiten met een knalprestatie! Onze zwemmers zijn daaar meer dan in geslaagd! De sfeer tussen de zwemmers, de trainers en tussen de supporters was geweldig. Er werd gebabbeld, gejuicht, geslapen en gegeten en dat waren alleen nog maar de ouders. 
De zwemmers hebben allemaal erg hun best gedaan, de besttijden werden aangescherpt. Laqua bracht 21 medailles mee naar huis : 6 gouden, 10 zilveren en 5 bronzen plakken. Deze zwemmers sloten hun seizoen op een zeer geslaagde manier af. Geniet van de welverdiende rust! 

 

Sponsors