Nieuwe kledijsponsor: TYR

TYR - kledijsponsor van Leuven Aquatics

Op 12 januari kwamen Leuven Aquatics en TYR tot een samenwerkingsovereenkomst. "De gesprekken lopen al sinds het najaar van 2017 zeer positief", vertelt Leuven Aquatics sponsorverantwoordelijke Jeroen Lecoutere. "We zijn blij dat deze gesprekken uiteindelijk zijn omgezet in een samenwerking waar beide partijen met veel 'goesting' naar uitkijken". Op 20 mei zal Leuven Aquatics ook de TYR cup organiseren in de Leuvense Sportoase. Op de wedstrijd zullen heel wat mooie prijzen te verdienen zijn.

Het sterk groeiende en kwalitatieve merk TYR zal de komende 4 jaar de structurele kledijpartner zijn van Leuven Aquatics. De overeenkomst maakt onder andere dat de zwemclub haar leden zal kunnen voorzien van kwalitatief hoogstaande teamkledij.

De samenwerking kent verschillende luiken. Enerzijds zal de club budget krijgen om kledij aan te schaffen voor haar leden. Anderzijds kunnen leden aan een aanzienlijke korting van minstens 20% kledij aankopen op de website van TYR en vloeit er bovendien ook een deel van de inkomsten terug naar de club om bijkomend materiaal aan te schaffen.

TYR is ontworpen voor zwemmers, door zwemmers. Directeur Steve Furniss heeft deelgenomen aan twee Olympische Spelen en was in 1976 de aanvoerder van het Amerikaanse Olympisch zwemteam. Leuven Aquatics gelooft sterk in een samenwerking met dit merk, dat ook zwemtoppers zoals Ryan Lochte, Jeanette Ottesen, Matt Grevers, Dana Volmer, ... en het Amerikaanse waterpoloteam sponsort.

Vanuit Leuven Aquatics vragen wij aan onze leden om maximaal de teamkledij van TYR te dragen. Deze zal in de loop van het voorjaar worden gepast en verdeeld onder de leden. Concreet betekent dit dat elk podium, elke teamfoto en elke wedstrijd in TYR-teamkledij gebeurt. Het is niet verplicht om je badkledij aan te schaffen bij TYR, maar we raden als club sterk aan om te profiteren van hun zeer competitieve prijzen én hoogstaande kwaliteit!

We zijn de laatste details nog aan het uitwerken, maar zet alvast de namiddag van 27 januari in je agenda voor een specifiek sponsorevenement. Meer info volgt zeer binnenkort via e-mail.

Sponsors